Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ξέσπασμα» από τη Βίκυ Καγιά: «Είναι κρίμα...»

Δε... μάσησε τα λόγια της

25 Οκτωβρίου 2021 12:35
«Ξέσπασμα» από τη Βίκυ Καγιά: «Είναι κρίμα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δημόσιο «ξέσπασμα» προχώρησε η Βίκυ Καγιά, η οποία αναφέρθηκε σε ένα θέμα, που συζητήθηκε έντονα τις τελευταίες μέρες, παίρνοντας θέση.

Η Βασιλική Μιλλούση έφυγε μετά το τέλος του χθεσινού live του DWTS χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που την πολιόρκησαν για να απαντήσει σχετικά με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια. Άλλωστε το είχε κάνει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η ίδια στο live μετά το τέλος του act της είπε ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά την «ηρέμησαν» ο χορός και τα παιδιά της.

Η στήριξη της Καγιά στη Μιλλούση

Η αθλήτρια βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά η οποία, βιώνοντας παράλληλα ένα τέλος εποχής, δήλωσε στην κάμερα της «Super Κατερίνας»: «Έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα αυτό το κορίτσι αυτή την εβδομάδα και η οικογένειά της. Τι να πω δεν ξέρω. Είναι κρίμα. Γίνονται λάθη, ζήτησαν συγγνώμη οι άνθρωποι, τι να πεις παραπέρα;».

Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε στο ρεπορτάζ ότι ήταν μπροστά στις δηλώσεις Πετρούνια και όπως είπε, ο Ολυμπιονίκης δεν κατάλαβε τι είπε και τη λάθος διατύπωσή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share