Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προκλητικός ο Όμηρος Ευστρατιάδης: «Δεν πιστεύω ότι ο Φιλιππίδης έκανε αυτά τα πράγματα, θα συνεργαζόμουν μαζί του»

Ακραίες δηλώσεις

25 Οκτωβρίου 2021 11:55
Προκλητικός ο Όμηρος Ευστρατιάδης: «Δεν πιστεύω ότι ο Φιλιππίδης έκανε αυτά τα πράγματα, θα συνεργαζόμουν μαζί του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Πρωινό μίλησε ο Όμηρος Ευστρατιάδης, για τον Λάνθιμο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο σκηνοθέτης προχώρησε σε νέες δηλώσεις, που θα συζητηθούν.

«Δεν μου λέει κάτι ο Γιώργος Λάνθιμος», είπε αρχικά «Μπράβο του όμως που κατόρθωσε να φτάσει εκεί που έφτασε, δεν κατάλαβα τίποτα από την ταινία του».

«Απορώ πώς ο Φιλιππίδης έκανε βιασμούς. Δεν το έχω άξιο να κάνει κάτι τέτοιο»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνεργασία μας ήταν άψογος, κύριος και πάντα χαμηλών τόνων. Απορώ πώς ο Φιλιππίδης έκανε βιασμούς. Δεν το έχω άξιο να κάνει κάτι τέτοιο. Αν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις πώς καταδικάζεις έναν άνθρωπο και τον βάζεις στη φυλακή; Αν υπάρχουν αποδείξεις, αλλάζει το πράγμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το βιασμό», είπε αρχικά ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

«Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, περιμένω να γίνει η δίκη και αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, να μη βγει ποτέ από μέσα. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι φοβερός ηθοποιός. Όλοι αυτοί που τον κατηγόρησαν, θα του ζητήσουν συγγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος. Του κατέστρεψαν την καριέρα. Παιδεύτηκε για να γίνει θιασάρχης και να γεμίζει το θέατρο».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share