Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νέες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου - Τι συμβαίνει;

Τα νεότερα από το νοσοκομείο

25 Οκτωβρίου 2021 11:28
Νέες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου - Τι συμβαίνει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος ευτυχώς νιώθει αρκετά καλύτερα και, πιθανότατα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει γυρίσει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου, ο παρουσιαστής εκτός από σωματικά, είναι πολύ καλά και ψυχολογικά και την Τρίτη (26/10), αναμένεται να σταματήσει την ισχυρή αντιβίωση που λαμβάνει.

Αν για τις επόμενες τρεις ημέρες μείνει απύρετος, τότε αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο. Ως εκ τούτου, την Παρασκευή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του, με τους γιατρούς να έχουν εξηγήσει και το λόγο που βρέθηκε στην Εντατική.

«Υποτροπίαζε το πράγμα...» - Τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόβλημα υγείας του (Video)

Παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και βρίσκεται πλέον στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου.

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του».

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share