Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επιστροφή στην Ελλάδα για την Αθηνά Ωνάση - Το ανακοίνωσε δημόσια

Γιατί τελικά... το ακύρωσε;

25 Οκτωβρίου 2021 08:40
Επιστροφή στην Ελλάδα για την Αθηνά Ωνάση - Το ανακοίνωσε δημόσια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την επιστροφή της στην Ελλάδα είχε προαναγγείλει η Αθηνά Ωνάση, σε μια είδηση που είχε «ταρακουνήσει» τη showbiz, αλλά στο τέλος δεν έμελλε να επιβεβαιωθεί.

Μπορεί να έχει πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας των προγόνων της, ενώ πρόσφατα πέρασε δύσκολες ώρες, ωστόσο η Ελλάδα είναι η πραγματική της πατρίδα, ενώ και στους Ιππικούς αγώνες τρέχει πάντα με τα χρώματα της χώρας μας.

Η τελευταία φορά που η Αθηνά επισκέφτηκε την Ελλάδα ήταν το 2007 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis Horse Show. Τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο και εκείνη τον θαύμαζε από την κερκίδα.

Πλέον, η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά, μετά το διαζύγιο, και σύμφωνα με δημοσίευμα αναμενόταν πέρυσι να έρθει κανονικά στην Ελλάδα, με αφορμή τη διοργάνωση Longines Jumping Nations Cup που είχε αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη Ιουλίου.

Αθηνά Ωνάση Ελλάδα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα από τα σημαντικότερα events ιππασίας στον κόσμο, γεγονός που έβαλε την Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Οι επιδόσεις και η βαθμολογία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη των ιππέων, γι' αυτό και οι ενδιαφερόμενοι είχαν φροντίσει να σημειώσουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στην ατζέντα τους.

Η Αθηνά, απ' ότι φημολογείτο, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να παραβρεθεί σε αυτό το σημαντικό ιππικό event. Άλλωστε, αγωνίζεται ακόμη έχοντας το ελληνικό εθνόσημο στο πέτο, αλλά τελικά δεν ήρθε.

Η απίστευτη απαίτηση της Αθηνάς Ωνάση για να έρθει στην Ελλάδα

Καλεσμένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, ώστε να παραβρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πριν ένα χρόνο, η Αθηνά Ωνάση και εκείνη έδωσε ήδη τη λίστα με τις… απαιτήσεις της!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ζητούσε πολυτελή κατοικία στα Μεσόγεια, η οποία θα ήταν απομονωμένη από τα άλλα οικήματα.

Αθηνά Ωνάση

Ήθελε να κυκλοφορεί με θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, να έχει πολλούς ιδιωτικούς φρουρούς στο πλευρό της όλο το 24ωρο και να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Η τελευταία της επίσκεψη στη χώρα μας είχε γίνει πριν 12 χρόνια όταν και την είχε επισκεφτεί μαζί με τον Αλβάρο για ιππικούς αγώνες, όπου είχε αγωνιστεί με το ελληνικό εθνόσημο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share