Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτο βίντεο με τη Μαρίνα Πατούλη να «ξεσαλώνει» μετά τον χωρισμό της

Δεν την έχετε ξαναδεί σε τέτοια κατάσταση

24 Οκτωβρίου 2021 08:19
Ασύλληπτο βίντεο με τη Μαρίνα Πατούλη να «ξεσαλώνει» μετά τον χωρισμό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη έγινε άλλος άνθρωπος μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη. Σαν να απελευθερώθηκε. Δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της και το φανερώνει ακόμα και με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανανεωμένη, φρέσκια και όμορφη τη βλέπουμε να χορεύει και κάθε ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης. Η ίδια φροντίζει καθημερινά να ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα σωρό αναρτήσεις από την καθημερινότητά της, τις εξόδους της με φίλους της και βεβαίως το νέο εντυπωσιακό look της.

Αυτή τη φορά, κατάφερε ξανά να ταράξει τα νερά των social media καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε πολύ διαφορετική απ’ ότι συνήθως.

Συγκεκριμένα, η ίδια χορεύει και τραγουδάει με φίλους της, εντελώς χαλαρή, και φαίνεται να το διασκεδάζει και με το παραπάνω.

Αποκαλύψεις από τη Μαρίνα Πατούλη: Οι πλαστικές επεμβάσεις και η... πρόκληση της Βουλής

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο Ηρώδειο το βράδυ της Τρίτης για να παρακολουθήσει από κοντά τη Μόνικα Μπελούτσι να ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλλας και μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός.

Η Μαρίνα Πατούλη στο απόσπασμα που μετέδωσε η νέα πρωινή εκπομπή του Star «Breakfast @ Star» ανέφερε: «Μου έγινε τηλεοπτική πρόταση, αλλά δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε φωνή» ενώ σχολιάζοντας τον έρωτα και την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Έρωτας είναι η ίδια η ζωή. Αυτό σε εμπνέει να προχωράς […] Όχι άλλα δάκρυα φέτος! […] Είμαστε σε διάσταση, είμαστε καλά και προχωράμε».

Οι πλαστικές επεμβάσεις και οι βλέψεις να μπει στη... Βουλή

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις σημειώνοντας: «Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη που μπορείς με λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους να παρεμβαίνουμε και να νιώθουμε όμορφες και ωραίες. Δεν έχω πρόβλημα. Θα τολμούσα να το πω» ενώ απάντησε αφοπλιστικά για το εάν θα ήθελε να μπει στη Βουλή τονίζοντας: «Σίγουρα αποτελεί μια πρόκληση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share