Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

«Είναι άρρωστος, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης...» - Ανατριχιάζει η Ελεονώρα Μελέτη (Video)

Αποκάλυψη για γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης

23 Οκτωβρίου 2021 15:05
«Είναι άρρωστος, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης...» - Ανατριχιάζει η Ελεονώρα Μελέτη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι» και έκανε μία αποκαλυπτική συζήτηση. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τον εργασιακό εκφοβισμό που βίωσε.
Παράλληλα, μια τρομερή αποκάλυψη έκανε στον αέρα του Mega η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για μια φοβερή ιστορία με βουλευτή στο γραφείο του.

Αρχικά ανέφερε: «Μίλησα, δεν το κράτησα κλειστό το στόμα μου, απλά δεν το δημοσιοποίησα. Πήγα σε αυτούς που έπρεπε, έδωσα ονόματα και καταστάσεις, με αποδείξεις, με μαρτυρίες. Δεν ήμουν μόνη, ήταν και άλλα άτομα από πίσω. Μίλησα και έγιναν και τα δέοντα.

Απαλλάχτηκα, δεν με ενδιέφερε να δικαιωθώ. Εγώ χρεώθηκα κάποια πράγματα περισσότερο γιατί συνήθως ο τσάτσος είναι αυτός που αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα και όχι ο εκφοβιστής. Αυτός που μιλάει είναι αυτός που αντιμετωπίζεται στην τελική ως πρόβλημα και που δημιουργεί θέματα και όχι αυτός που προκαλεί τις καταστάσεις».

Και πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ απαλλάχτηκα από αυτή την τοξική συμπεριφορά. Τώρα, τι κάνει ο άνθρωπος που έχει μείνει πίσω, είναι δικό του πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Γιατί δεν λέω το όνομα; Τι να δώσω στη φόρα; Έναν άρρωστο;

Από την άλλη δεσμεύομαι νομικά να μην τοποθετηθώ επ’ αυτού επώνυμα. Όχι όμως για πάντα. Κάποια στιγμή θα σταματήσει να ισχύει αυτό και τότε θα αναθεωρήσουμε τα πράγματα. Αλλά πιστεύω ότι μέχρι τότε θα βγουν και άλλοι να μιλήσουν, είναι πολλοί».

Και υπογράμμισε: «Αυτός ο άνθρωπος ψυχικά δεν είναι καλά. Θεώρησα ότι είναι άτιμο να προσβάλω και εκθέσω δημόσια έναν άνθρωπο που μπορεί να μην το ξέρει ο ίδιος, αλλά έχει διαταραχές.

Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, δεν παίζεις μαζί του γιατί μπορεί να γίνει κι επικίνδυνος. Πιο πολύ τον λυπάμαι, παρά τον απεχθάνομαι. Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω γιατί ακόμα μου ξυπνάνε μνήμες που δεν έχουν «κοιμηθεί»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Το να είσαι μια ώριμη γυναίκα και να πηγαίνεις να κάνεις τη δουλειά σου και μέσα στο ασανσέρ να νιώθεις ότι θα κάνεις πάνω σου τα τσίσα σου, δεν είναι ωραίο. Ήταν τόσο τοξικό το περιβάλλον, οι άνθρωποι δίπλα μου τόσο τρομαγμένοι»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share