Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου: Η πόζα στην αγκαλιά...

Η ανάρτηση της ηθοποιού

23 Οκτωβρίου 2021 13:39
Σούσουρο με την φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου: Η πόζα στην αγκαλιά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και δεν το κρύβει. Το καλοκαίρι του 2021 έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η 35χρονη καλλονή και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, έχουν πλέον δημιουργήσει μία τετραμελή οικογένεια και όλοι μαζί περνούν όμορφες, ανέμελες στιγμές.

Αυτές τις ημέρες η δεμένη οικογένεια βρίσκεται στην πανέμορφη Σαντορίνη, πράγμα που γνωστοποίησε η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου, δημοσιεύοντας στα social media μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες από το νησί.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που κοινοποίησε προχθες, Πέμπτη (21/10), η ηθοποιός κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό γιο της, Μάξιμο, και οι δυο τους αγναντεύουν την μοναδική θέα. Αναμφίβολα, το απέραντο γαλάζιο ξεκουράζει το μυαλό, ηρεμεί την ψυχή. Η γλυκιά μανούλα έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής ανάρτησής της: «Ήρθαμε στην Σαντορίνη μας ????. Ο Μάξιμος, το μωρό μου».

Επίσης, δημοσίευσε και άλλη μία τέλεια φωτογραφία από το Ημεροβίγλι της Σαντορίνης και σημείωσε: «Ομορφιά ????. Η Αθηνά ταξιδεύει στην Σαντορίνη».

Νωρίτερα η ηθοποιός πόζαρε μπροστά από την πισίνα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, φορώντας μία μπλε, ψηλόμεση παντελόνα και ένα πολύχρωμο πουκάμισο. Προφανώς σε αυτό το τουριστικό κατάλυμα διαμένει με τον άντρα της και τα δύο λατρεμένα παιδάκια τους. Την εν λόγω φωτογραφία η Αθηνά Οικονομάκου συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ ????????».

Όπως φαίνεται, η όμορφη ηθοποιός και η οικογένειά της απολαμβάνουν τις ημέρες τους στο νησί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share