Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού για τη μάχη με τον καρκίνο: «Με άνοιξαν από πάνω μέχρι κάτω»

Μίλησε για την περιπέτεια που περνάει με την υγεία της

22 Οκτωβρίου 2021 22:38
Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού για τη μάχη με τον καρκίνο: «Με άνοιξαν από πάνω μέχρι κάτω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «η γη της ελιάς» στο Mega και σε συνέντευξή της μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Μέσα στην πανδημία περάσατε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία σας όταν διαγνωστήκατε με καρκίνο. Από πού αντλείτε δύναμη;

«Από τον εαυτό μου. Από την μάνα μου, την αδερφή μου, τους φίλους μου, από τον σύντροφό μου. Μου ήρθε αυτή η ασθένεια στη ζωή μου και πρέπει να τη διαχειριστώ, να την αντιμετωπίσω. Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, με πήγαν αμέσως στο χειρουργείο και με άνοιξαν από πάνω μέχρι κάτω» Έχω στο σώμα μου μια μεγάλη τομή. Μετά πέρασα στις χημειοθεραπείες, έπεφταν τα μαλλιά μου, οι βλεφαρίδες μου, τα φρύδια μου. Τώρα που τελείωσαν οι χημειοθεραπείες, βλέπω ξανά τα μαλλιά να βγαίνουν.

Δώρα Χρυσικού: Σοκάρει η ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο

Όταν έκανα χημειοθεραπείες, είπα στον εαυτό μου: «Μια εβδομάδα τον μήνα, θα είναι δύσκολα για εσένα και οι άλλες θα είναι καλές. Δεν θα ορίσουν τη ζωή σου, ούτε την δουλειά σου, οι χημειοθεραπείες.» Και φυσικά έχω συναίσθηση του τι έχει συμβεί, ότι δεν θα κάνω παιδιά και φυσικά έκλαψα, πόνεσα και ξέσπασα αλλά μετά τις χημειοθεραπείες. Πριν από τον καρκίνο ήμουν ένας άνθρωπος χωρίς υπομονή και ψυχραιμία. Και όμως, όταν εκδηλώθηκε η αρρώστια, έκανα τα πάντα, τις χημειοθεραπείες, τις δύο εγχειρήσεις μου, με υπομονή και ψυχραιμία.

Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, θυμάμαι, πηγαίναμε με το αυτοκίνητο βόλτα στο εξοχικό μας, στο Καπανδρίτι, και παρατήρησα για πρώτη φορά την διαδρομή. Πλέον, ξέρω δέντρο προς δέντρο τον δρόμο, τον κήπο μας, εκεί που νιώθουμε σαν οικογένεια όμορφα, στην φύση, στο εξοχικό μας», είπε στο περιοδικό «7 μέρες TV».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share