Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Κακά μαντάτα για την Κατερίνα Καινούργιου - Την εγκατέλειψε στενός φίλος και συνεργάτης

Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

22 Οκτωβρίου 2021 16:31
Κακά μαντάτα για την Κατερίνα Καινούργιου - Την εγκατέλειψε στενός φίλος και συνεργάτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποχώρησε για προσωπικούς λόγους συνεργάτης της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Τέλος από την «Super Κατερίνα» ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

Η ανακοίνωση έλαβε χώρα δια στόματος του ιδίου, ο οποίος υποστήριξε πως πήρε αυτή την απόφαση λόγω της προετοιμασίας της δικής του εκπομπής -παραγωγής Νίκου Κοκλώνη- η οποία θα ξεκινήσει προς τον Δεκέμβριο.

 Κατερίνα Καινούργιου  Την εγκατέλειψε  συνεργάτης

Ο ίδιος, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω Κατερίνα μου να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω από την εκπομπή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, το τονίζω γιατί δεν θέλουν να γραφτούν διάφορα. Δεν ήθελα αυτό το πράγμα να περάσει μέσω κάποιας ανάρτηση που μπορεί να έκανα. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω, γιατί κάποια στιγμή προς τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν η προετοιμασία και τα γυρίσματα μια εκπομπής που ετοιμάζω και η οποία θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Κοκλώνη. Θέλω να σας πως ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ εσένα και του Νίκου για την προσπάθεια που κάνατε και για τα επιχειρήματά σας για να με πείσετε να είμαι εδώ φέτος. Σαφώς και δεν το μετανιώνω, αλλά για κάποια πράγματα δεν είμαστε όλοι για αυτά και δεν είναι όλα για εμάς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share