Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Ένα βήμα από την απόλυτη καταστροφή ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Δυστυχώς

Σοκ!

22 Οκτωβρίου 2021 15:03
Ένα βήμα από την απόλυτη καταστροφή ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Δυστυχώς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κοντά στην “καταστροφή” είχε βρεθεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

Ωστόσο, ποια ήταν η γυναίκα που κάποτε πήγε να τον “διαλύσει”;

Και όμως, ο παρουσιαστής δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το “Στην υγειά μας, ρε παιδιά”. Τι είχε γίνει γνωστό;

Ένα βήμα από την απόλυτη καταστροφή ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Δυστυχώς

Παπαδόπουλος - "Με τον Σπύρο έχουμε χωρίσει... Κινήθηκα νομικά γιατί είχα θυμώσει"

Μια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Νικολέττα Κοτσαηλίδου, κατά τη διάρκεια της οποίας, αναφέρθηκε στο χωρισμό της από τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό, Σπύρο Παπαδόπουλο. Τι ανέφερε για πρώτη φορά; Ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

Συγκεκριμένα, η πετυχημένη ηθοποιός, Νικολέττα Κοτσαηλίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έχω διαβάσει ότι δεν λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο και γελάω. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με "Α” και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Χρειάστηκε δύο φορές να κινηθώ νομικά, γιατί με αυτά που έγραψαν πέρασαν τα όρια, είχα θυμώσει πραγματικά".

Ο χωρισμός μετά από δέκα χρόνια σχέσης

Τον περασμένο Νοέμβριο, η είδηση του χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Νικολέτας Κοτσαηλίδου, έσκασε σα βόμβα στο χώρο της showbiz, με αρκετούς να μένουν άφωνοι, διότι κανείς δεν το περίμενε -διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το χωρισμό τους-!

H σχέση του Σπύρου Παπαδόπουλου με τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου ξεκίνησε το 2010, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στη θεατρική παράσταση "Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού" όπου αναπτύχθηκε μία δυνατή φιλία η οποία εξελίχθηκε σε μία σχέση σχεδόν μιας δεκαετίας. Το 2005 δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να ετοιμάζεται για γάμο, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share