Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρελά ευτυχισμένος ο Κρατερός Κατσούλης, μετά τον χωρισμό του από την Κατέρινα Καραβάτου

Μίλησε ανοικτά!

22 Οκτωβρίου 2021 14:15
Τρελά ευτυχισμένος ο Κρατερός Κατσούλης, μετά τον χωρισμό του από την Κατέρινα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όταν συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά».

«Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ήταν αρκετά διαχωρισμένα τα πράγματα από την δουλειά. με την έννοια ότι και η Κατερίνα και εγώ ξέραμε πολύ καλά πως πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά. Είχαμε μια συμφωνία, μια υπορέωση και μια κατανόηση ο ένας στον άλλον όσον αφορά αυτό το κομμάτι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share