Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Υποτροπίαζε το πράγμα...» - Τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόβλημα υγείας του (Video)

«Τα έχω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει!»

22 Οκτωβρίου 2021 10:53
«Υποτροπίαζε το πράγμα...» - Τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόβλημα υγείας του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και βρίσκεται πλέον στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου.

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του».

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share