Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μετά το χειρουργείο...» - Έκτακτες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

21 Οκτωβρίου 2021 20:12
«Μετά το χειρουργείο...» - Έκτακτες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκτακτες εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, με τον ίδιο να έχει βγει από την αναστολή, αλλά κανείς δεν εφησυχάζει, αν και οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Θεωρούν πολύ πιθανό να μεταφερθεί ο ασθενής τους, σε δωμάτιο του νοσοκομείου μέσα στις επόμενες ώρες, μέχρι να συνέλθει πλήρως από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Η σύντροφος του αγαπημένου παρουσιαστή μαζί με στενούς φίλους του, μιλούν στο «Live News» για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για τα όσα προηγήθηκαν μέχρι ο Ανδρέας Μικρούτσικος να βρεθεί διασωληνωμένος στην εντατική.

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Όπως μας λέει τα προβλήματα του παρουσιαστή ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Πώς κατέληξε στην Εντατική

Την περασμένη Δευτέρα (18/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο, αλλά ένα μικρόβιο που προσέβαλλε τον οργανισμό του, ανάγκασαν τους γιατρούς να τον οδηγήσουν εσπευσμένα στην εντατική.

Χθες οι γιατροί έβγαλαν τον παρουσιαστή από την καταστολή και λίγες ώρες μετά, οι δικοί του άνθρωποι, άκουσαν με ανακούφιση ότι ο οργανισμός του, ανταποκρίθηκε.

Η νέα περιπέτεια υγείας ήρθε ένα χρόνο μετά τη μάχη που έδωσε στο Ιπποκράτειο για 11 μέρες. Τότε που είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα και βρέθηκε να χαροπαλεύει.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ανέκτησε τις δυνάμεις του, επέστρεψε στην τηλεόραση και εμφανιζόταν αισιόδοξος.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο για την αποκατάσταση προβλήματος στο ουροποιητικό του σύστημα, έμελλε να γίνει η αρχή αυτής της νέας περιπέτειας.

Με την αισιοδοξία πλέον να κυριαρχεί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να παλεύει για να βγει και πάλι νικητής. Να αφήσει ξανά πίσω τα δύσκολα και να επιστρέψει κοντά στους ανθρώπους που τον νοιάζονται και τον αγαπούν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share