Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

«Καίγεται» ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η σχέση που τελείωσε λίγο πριν συλληφθεί

Τον... τελείωσε με τα λόγια της

21 Οκτωβρίου 2021 19:26
«Καίγεται» ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η σχέση που τελείωσε λίγο πριν συλληφθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση μόνο θετική δεν είναι για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται ένα «βήμα» πριν από την φυλάκιση, με ένα κοντινό του πρόσωπο να δείχνει πως... υπήρχε όντως κάτι ύποπτο.

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε η Θάλεια Ματίκα με σκοπό να μιλήσει για τον γνωστό ηθοποιό, μετά την αποκάλυψη που έκανε για την σχέση τους. Το κλίμα στην κουβέντα ανάμεσα σε ηθοποιό και παρουσιαστές ήταν σε πολλά σημεία «βαρύ».

Τα λόγια της Θάλειας Ματίκα για τον Φιλιππίδη

«Η προσωπική μας σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν. Δηλαδή, έχουμε χαθεί τα τελευταία 9 χρόνια. Είχαμε σταματήσει να έχουμε σχέσεις για προσωπικούς λόγους. Για να χαθείς με ανθρώπους, κάτι συμβαίνει συνήθως. Βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δεν ταιριάζεις και χάνεσαι.

Πραγματικά αυτούς τους πρώτους δύο μήνες (σ.σ. των αποκαλύψεων του #metoo δεν θα τους ξεχάσω), η ταραχή μου ήταν σε καθημερινή βάση. Εγώ προσωπικά είχα αρρωστήσει και ως ηθοποιός και ως γυναίκα πάνω απ’ όλα.

Δεν είχαμε μόνο με τον Πέτρο Φιλιππίδη προσωπική σχέση. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου τρία χρόνια στο Εθνικό, είχαν καθημερινή συναναστροφή. Με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί δύο φορές. Είναι άνθρωποι που τους ξέραμε από τον χώρο πάρα πολύ καλά.

Με τις καταγγελίες του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Ήξερα ότι ήταν ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις του, τους θυμούς του… αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι τα γεγονότα που ακούσαμε είναι χαώδης. Στην αρχή έλεγα… αν είναι δυνατόν. Για τους υπόλοιπους είχα ακούσει για κακές συμπεριφορές.

Με την υπόθεση Λιγνάδη έχουν βγει πράγματα στο φως της δημοσιότητας που είναι πέρα από κάθε λογική», εξομολογήθηκε η Θάλεια Ματίκα.

Όσον αφορά στην ερώτηση αν έχει σε επαφή με την Ελπίδα Νίκου δεν ήθελε να απαντήσει, λόγω του γιου της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share