Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Τραγικές ώρες για Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη: Χάθηκαν όλα για το ζευγάρι!

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασαν

21 Οκτωβρίου 2021 17:10
Τραγικές ώρες για Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη: Χάθηκαν όλα για το ζευγάρι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές ώρες είχαν ζήσει προ ετών ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, με τον πρώτο να μιλά για τη στιγμή, όπου χάθηκαν για το ζευγάρι οι κόποι μιας ζωής.

O Χάρης Βαρθακούρης μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά σε τηλεοπτική εκπομπή για το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια, το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Ο τραγουδιστής, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τόνισε πως θα μπορούσαν να είχαν πεθάνει οικογενειακώς, καθώς η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα την ώρα που ο περισσότερος κόσμος κοιμάται, με το ζευγάρι και πρόσφατα να περνά δύσκολες στιγμές.

Η εξομολόγηση του Χάρη Βαρθακούρη για το καμμένο σπίτι

«Ήταν ηλεκτρολογικό πρόβλημα γιατί λείπαμε και δεν είχαμε ξεχάσει κάτι ανοιχτό. Εγώ είμαι άνθρωπος που όταν φεύγω διακοπές κατεβάζω γενικούς και τα λοιπά. Εκείνη ήταν η μόνη φορά που δεν κατέβασα γιατί λέω στην γυναίκα μου “έχουμε τόσα πράγματα στο ψυγείο, άστο όταν γυρίσουμε να τα βρούμε. Η πυρκαγιά θεωρητικά ήταν μακριά από το υπνοδωμάτιο αλλά επειδή ήταν εφτά η ώρα το πρωί θα κοιμόμασταν, και θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει στον ύπνο μας εισπνέοντας τις αναθυμιάσεις... Βρήκαμε όλο το σπίτι μαύρο, ακόμα και τα σημεία που δεν κάηκαν, γιατί τα πρόλαβε η πυροσβεστική, ήταν μαύρα. Λες και είχαμε βάψει όλο το σπίτι μαύρο ή να χιόνισε μαύρο χιόνι», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Βάλαμε τα κλάματα όταν το είδαμε. Είναι ένα θέαμα σοκαριστικό να βλέπεις τις φωτογραφίες σου, τα παιχνίδια των παιδιών σου, τα ρούχα σου, όλα σου τα πράγματα. Τα μόνα που σώθηκαν ήταν αυτά που είχαμε πάρει μαζί μας στις διακοπές. Μηδενίσαμε το κοντέρ πλήρως, δηλαδή από καινούργια σεντόνια, πετσέτες, ρούχα, μαχαιροπίρουνα πιάτα, χτένες, τα πάντα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share