Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιος είδε τον Μπουρδούμη και δεν τον φοβήθηκε - Τα πήρε άσχημα με τον Λευτέρη Πετρούνια (photo)

Αντιδράσεις με τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη

21 Οκτωβρίου 2021 16:57
Ποιος είδε τον Μπουρδούμη και δεν τον φοβήθηκε - Τα πήρε άσχημα με τον Λευτέρη Πετρούνια (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #Metoo στον χώρο του αθλητισμού που προκάλεσαν σάλο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παίρνει θέση και σχολιάζει δηκτικά τον Ολυμπιονίκη.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο…» δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να γράφει: «Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια. Φαντάζομαι ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας δε γνώριζε ότι η ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς ήταν ένα από τα 250 θύματα του Λάρι Νάσαρ. Μάλλον είχε παράπονο που δεν πέτυχε ως αθλήτρια. Εάν… εάν… εάν… Η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα».

Μπουρδούμης Πετρούνιας δηλώσεις

Λίγες ώρες μετά την προβολή των δηλώσεων του o Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε μετανιωμένος με ανάρτηση του στο instagram.

Η δήλωση μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβευω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ενας...

Posted by Eleftherios Petrounias on Thursday, October 21, 2021
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share