Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα παίρνει «χοντρά» η Ελένη Μενεγάκη: Τα δύο τεράστια σπίτια που νοικιάζει σε τρελή τιμή

1.000.000 ευρώ για την παρουσιάστρια!

21 Οκτωβρίου 2021 16:37
Τα παίρνει «χοντρά» η Ελένη Μενεγάκη: Τα δύο τεράστια σπίτια που νοικιάζει σε τρελή τιμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο η πιο επιτυχημένη, μα ίσως και η διαχρονικά πιο ευκατάστατη παρουσιάστρια, με την ίδια εδώ και χρόνια να έχει καταφέρει, μέσα από σωστές κινήσεις, να δημιουργήσει μια αμύθητη περιουσία.

Η ίδια έχει διαγράψει τη δική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, αποτελώντας επί της ουσίας ένα... ιερό σύμβολο, με την φετινή της επιστροφή να αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του Mega από τη μέρα της επανόδου του καναλιού.

Τα δύο σπίτια σε τιμή «μαμούθ» που νοικιάζει

Η Μενεγάκη, όμως, που παράλληλα προχώρησε ένα μεγάλο «ξέσπασμα», πάντοτε φρόντιζε για την αποκατάστασή της, κυρίως... μέσω ακινήτων. Και το έχει καταφέρει ιδανικά, αν κρίνουμε από τις περιπτώσεις δύο σπιτιών, που νοικιάζει σε τρελή τιμή, αφού έχουν και τεράστια αξία.

Κι αν το τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό, αξίας 600.000 ευρώ, ήταν ήδη γνωστό, το «Yes Magazine» αναφέρει άλλο ένα, αξίας 400.000 ευρώ, που βρίσκεται στην Κηφισιά. Στο πρώτο η Μενεγάκη έμενε, όταν ήταν ελεύθερη, ενώ αγόρασε το δεύτερο τον καιρό, που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, διατηρώνας το στην κατοχή της.

Yes Magazine σπίτια Ελένης Μενεγάκη

Κάπως έτσι, μιλάμε για μια αποτίμηση προσθετική στο ένα εκατομμύριο ευρώ, με τα δύο αυτά σπίτια να της φέρνουν μεγάλα έσοδα. Ίσως και να παίζει το ρόλο το, ότι είναι και δικά της...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share