Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πίσω από την πλάτη μου ο άντρας μου...» - «Κόκκαλο» ο Λευτέρης Σουλτάτος με τη Βάσω Λασκαράκη

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της ηθοποιού

21 Οκτωβρίου 2021 16:18
«Πίσω από την πλάτη μου ο άντρας μου...» - «Κόκκαλο» ο Λευτέρης Σουλτάτος με τη Βάσω Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη υπήρξε ιδιαίτερα συγκινημένη, με τους αγαπημένους της φίλους να της ετοιμάζουν μια υπέροχη έκπληξη και την ίδια να δείχνει την χαρά της με αυτό, που συνέβη.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκλεισε τα 42 της χρόνια και οι πιο κοντινοί της άνθρωποι θέλησαν να κάνουν τη μέρα της αξέχαστη, με τον Λευτέρη Σουλτάτο πάντοτε στο πλευρό της, να δείχνει την αγάπη του.

Η Λασκαράκη, φυσικά... τρελάθηκε με το μικρό «πάρτι» που της έστησαν και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στα social media, με τον άνδρα της ζωής της να κατέχει ιδιαίτερη μνεία στις αναφορές της.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Λασκαράκη

«Ειλικρινά δεν έχω λόγια για τον άντρα μου και τους φίλους μου που για 10 μέρες σχεδίαζαν ένα πάρτυ έκπληξη πίσω από την πλάτη μου …… σας ευχαριστώ τοοοοσο πολύ. Η συγκίνηση μου ήταν τεράστια γιατί κάποιοι ταξίδεψαν για μια μέρα για να μου ευχηθούν , καποιοι ανέβαλαν επαγγελματικα ταξίδια , καποιοι λόγω COVID δεν κυκλοφορούν και γενικά μεταξύ μας γνωρίζουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τα πάνω κ κάτω …. κι όμως ήτανε όλοι εκεί κρυμμένοι δεν ξέρω πόση ώρα , δεν ξέρω κάν πως συγχρονιστήκανε πως τα κατάφεραν …ξέρω όμως ότι έχουμε μια σχέση ανιδιοτελή χωρις απαιτήσεις αγαπιόμαστε καταλαβαινόμαστε και τίποτα δεν αλλάζει που δεν μπορούμε να βρισκόμαστε πιο συχνά κι όταν βρισκόμαστε είναι σαν να είμαστε μαζί και χθες και προχθές … τα 42 με υποδέχτηκαν φαντασμαγορικά

Ήτανε όλοι εκεί

@lefteris.soultatos δεν θα μπορούσες να είσαι πιο υπέροχος

@panos__mylonas είσαι ο καλύτερος #partnerincrime που θα μπορούσαμε να έχουμε στην ζωή μας

@papillon.bistrot #thankyou for your hospitality», έγραψε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share