Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Είμαι έτοιμος για όλα! Οι γιατροί...": Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου που σόκαρε

"Μου είπαν ότι έχω καρκίνο και..."

21 Οκτωβρίου 2021 15:48
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πριν καιρό, αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες και συγκεκριμένα στον καρκίνο που είχε να αντιμετωπίσει. Τι είχε πει ο ηθοποιός για το… φόβο;

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ -ο οποίος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του-, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Δε φοβήθηκα. Οι γιατροί δεν το πιστεύανε, νόμιζαν ότι υποκρίνομαι. Ένας λόγος που πήγα πολύ καλά ήταν ο ψυχολογικός. Μου είπαν ότι έχω καρκίνο και θα κάναμε εξέταση να δούμε πόσο έχει προχωρήσει, αν έχει κάνει μετάσταση.

'Είμαι έτοιμος για όλα! Οι γιατροί...': Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου που σόκαρε

Έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Έπιασα το γιο μου, του είπα τι έχω και μιλήσαμε. Ο φόβος και η κατήφεια κάνει κακό στην υγεία. Είμαι τρομερά προετοιμασμένος και για τα καλύτερα και για τα χειρότερα. Κι ο γιος μου είναι σαν κι εμένα. Ήταν κοντά μου συνέχεια. Κάναμε καλαμπούρια και πλάκες”, είχε πει.

Σπύρος Παπαδόπουλος: "Ήταν στο νοσοκομείο..." - Ρίγη συγκίνησης

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο. Τι έκανε εκεί; Η αποκάλυψη ήρθε στο φως αρκετό καιρό μετά.

Συγκεκριμένα, πριν καιρό, η Άβα Γαλανοπούλου, αναφέρθηκε στον παρουσιαστή και ηθοποιό, αποκαλύπτοντας, ότι ό ίδιος ήταν δίπλα στον Τάκη Σπυριδάκη μέχρι το τέλος, παρά τη δική του μάχη με τον καρκίνο, για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά.

'Είμαι έτοιμος για όλα! Οι γιατροί...': Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου που σόκαρε

"Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου. Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε.

Και είπε ότι ο Σπύρος πήγαινε κάθε βράδυ και καθόταν σιωπηλά απ’ έξω, να αισθάνεται ότι του κάνει παρέα. Δεν τον ήξερε προσωπικά. Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ελάχιστοι άνθρωποι. Και αυτό που τα κάνουν δεν τα λένε, έτσι πρέπει", είχε πει η Άβα Γαλανοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share