Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο Γιάννης Γιοκαρίνης: «Μου πήρε 13 χρόνια να απεξαρτηθώ από το αλκοόλ»

Δείτε όσα αποκάλυψε

21 Οκτωβρίου 2021 14:42
Συγκλονίζει ο Γιάννης Γιοκαρίνης: «Μου πήρε 13 χρόνια να απεξαρτηθώ από το αλκοόλ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου μίλησαν για όλα στο Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη. Ανάμεσα στα όσα είπαν ήταν και η μάχη που έδωσε ο τραγουδιστής για την απεξάρτηση από το αλκοόλ.

Για το σπίτι του στην Σαλαμίνα, στο οποίο ονειρεύεται να στήσει ένα κοτέτσι, σημείωσε: «Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου, με κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε ένα κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε».

Ο τραγουδιστής που σπούδασε εργοδηγός – ηλεκτρολόγος δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του, καθώς από 9 χρονών που ασχολείται με τη μουσική η οποία και τελικά τον κέρδισε.

«Θα είχα φύγει από τη ζωή»

«Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Έκανε πολύ μεγάλο αγώνα και είμαι υπερήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του», εξομολογήθηκε η Σοφία Μιχαλοπούλου.

«Μου πήρε 13 χρόνια να απεξαρτηθώ από το αλκοόλ. Έτσι όπως πήγαινα με το αλκοόλ θα είχα «φύγει», όπως «έφυγαν» πολλοί φίλοι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Για την περιβόητη «Ευλαμπία» που έκανε μεγάλη επιτυχία είπε: «Την «Ευλαμπία» δεν ήθελα να την βάλω στο δίσκο, έχω και μια θεία Ευλαμπία. Η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομα».

Σημειώνεται ότι το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει τίτλο «Είμαι ελεύθερος» στο οποίο πολλά τραγούδια έχει γράψει η Σοφία, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο «Κύτταρο» για άλλες 2 Παρασκευές.

«Το τραγούδι Ευλαμπία εγώ δεν ήθελα να το βάλω στον δίσκο. Έχω και μια θεία Ευλαμπία μαγκιόρα και η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομά της», αποκάλυψε ο Γιάννης Γιοκαρίνης για τη μεγάλη επιτυχία του..

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share