Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Άγγελο Λιάτσο: «Του κάνει κέφι να...»

Τι εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια για τον γιο της

21 Οκτωβρίου 2021 14:38
Αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Άγγελο Λιάτσο: «Του κάνει κέφι να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της για τον γιό της, Άγγελο Λάτσιο. Η παρουσιάστρια ανέφερε έναν διάλογό τους και αποκάλυψε το ταλέντο που έχει και το έχει πάρει από εκείνη!

O Άγγελος μπορεί να μοιάζει στον μπαμπά του, Γιάννη Λάτσιο αλλά έχει πάρει ένα ταλέντο από τη μαμά του και δεν είναι άλλο από την μαγειρική! Παράλληα, ο Άγγελος Λάτσιος φροντίζει κάθε φορά να φέρνει αντιδράσεις με τις αναρτήσεις του, με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη να το κάνει για ακόμη μια φορά.

«Του αρέσει να μαγειρεύει όχι επαγγελματικά, αλλά του κάνει κέφι και με ρωτάει «πως το κάνεις αυτό, εκείνο…» και του λέω παιδί μου μπες στα site, μην κοιτάς εμένα και μου λέει «καλά έχω κι εγώ έμπνευση»! Ε, κάτι θα έπαιρνε κι από εμένα μα σε εμφάνιση, μα σε άλλα πράγματα… κάτι θα πάρουν μάνα τους είμαι!» είπε η Ελένη Μενεγάκη στον σεφ. Γιώργο Παπακώστα!

Αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Άγγελο Λιάτσο

Σε νέες περιπέτειες ο γιος της Ελένης Μενεγάκη - Το βίντεο του Άγγελου Λάτσιου μαζί με τη Γαία Μερκούρη

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τη Γαία Μερκούρη, και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του μαζί με τους φίλους του.

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο να περπατά ξυπόλητος δίπλα σε ένα ρέμα και να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του, κάνοντας βόλτες στη φύση.

H ανάρτηση του:

Από την πλευρά της η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τις κοινές διακοπές τους:

Επίσης, ο Άγγελος Λάτσιος και ο Ματέο Παντζόπουλος έχουν καταφέρει, με κοινή την αγάπη τους για την Ελένη Μενεγάκη, να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν ήταν πάντα όλα τόσο ρόδινα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share