Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Θάλεια Ματίκα για τον Φιλιππίδη: «Ήξερα ότι είναι ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις του»

«Η σχέση μας έχει λήξει χρόνια πριν»

21 Οκτωβρίου 2021 13:00
Κόλαφος η Θάλεια Ματίκα για τον Φιλιππίδη: «Ήξερα ότι είναι ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Θάλεια Ματίκα ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες σε βάρος του.

«Η δική μας σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν. Είχαμε σταματήσει να έχουμε σχέσεις για προσωπικούς λόγους. Για να χαθείς με ανθρώπους κάτι συμβαίνει συνήθως. Από ένα σημείο βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις. Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία στην Ελλάδα, επειδή ξεκίνησε με τη Σοφία Μπεκατώρου και πέρασε πολύ γρήγορα στον δικό μας κλάδο, σε μία περίοδο καραντίνας που δεν συνέβαιναν συγκλονιστικά πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να ξεχάσω τους δύο μήνες. Η δική μου ταραχή ήταν σε καθημερινή βάση. Είχα αρρωστήσει και ως ηθοποιός και ως γυναίκα. Ο Λιγνάδης ήταν βασικός καθηγητής του Τάσου (Ιορδανίδη) στη σχολή. Είχαν καθημερινή επαφή για τρία χρόνια. Με τον Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί δύο φορές.

«Αρρωστήσαμε...» - Η κουμπάρα του Πέτρου Φιλιππίδη, Θάλεια Ματίκα, «κατακεραύνωσε» τον ηθοποιό

Θέλω να είμαι ειλικρινής. Για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα, ήξερα ότι είναι ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις και τους θυμούς του. Αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι τα γεγονότα που ακούσαμε, είναι χαώδης. Στην αρχή έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν. Για τους υπόλοιπους κάποια πράγματα τα είχα ακούσει, κακές συμπεριφορές κτλ. Για την υπόθεση Λιγνάδη δεν ξέρω τι να πω, έχουν βγει πράγματα που είναι πέρα από τη λογική».

Μάλιστα, περιέγραψε και τη δική της εμπειρία από μια κακή θεατρική συνεργασία. «Ουσιαστικά κάκιστη συμπεριφορά από τον σκηνοθέτη. Αυτό που είπα σε προηγούμενη συνέντευξη όταν με ρώτησαν γιατί δεν τον κατήγγειλα, ήταν ότι δεν χρειάστηκε. Αυτό τα λέει όλα. Τότε αντέδρασα άσχημα, έβαλα τα όριά μου, αφού αρρώστησα. Μάλωσα, ήρθε η ρήξη, είπα ότι δεν θα μου ξανααπευθύνει ποτέ τον λόγο, έφτασα στο αμήν».



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share