Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Σοκάρει ο Τάσος Ξιαρχό: «Έκανα εξορκισμό, αλλά απέτυχε»

«Νόμιζα μου είχαν κάνει μάγια, δεν ήξερα τι μπορεί να μου είχαν κάνει»

21 Οκτωβρίου 2021 10:53
Σοκάρει ο Τάσος Ξιαρχό: «Έκανα εξορκισμό, αλλά απέτυχε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις σχέσεις με τον πατέρα του, αλλά και την πρόσφατη δύσκολη περίοδο της ζωής του, μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτηση με τον πατέρα του, με τον οποίο και είχε αποκαλύψει πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

«Πρώτη φορά έδειξα τον πατέρα μου δημόσια αν και έχω πει πάρα πολλά για τη σχέση μας, βέβαια κάποιος βλέποντας το βίντεο σκέφτηκε και όλα αυτά που έχω πει. Είμαστε πολύ καλά πλέον και θα σου πω ότι το βίντεο βγήκε αυθόρμητα», ανέφερε για το οικογενειακό βίντεο.

Για τη δύσκολη περίοδο με τις πολλές αναποδιές: «Τον τελευταίο καιρό μου συνέβησαν πολλά πράγματα, όπως το να τραυματίσω το πόδι μου, μετά μου κλείσανε το instagram, μου κλέψανε ένα ζευγάρι παντόφλες στις διακοπές και γενικά συνέβησαν πάρα πολλά. Έχασα μια σημαντική δουλειά την οποία και υπολόγιζα, είδα και κακά όνειρα και έτσι είπα να πάω για εξορκισμό».

Τέλος, ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε: «Πήγα λοιπόν στον Άγιο Κυπριανό. Πήγα στον ιερέα και του είπα να με ξορκίσει, αλλά απέτυχε. Νόμιζα μου είχαν κάνει μάγια, δεν ήξερα τι μπορεί να μου είχαν κάνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share