Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Μπέτυ Μαγγίρα: «Λύγισε» η παρουσιάστρια! Συντετριμμένη μετά τον θάνατο της μητέρας της - «Είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια...» (Video)

Ξέσπασε σε κλάματα με το που καλημέρισε τους τηλεθεατές

21 Οκτωβρίου 2021 10:54
Μπέτυ Μαγγίρα: «Λύγισε» η παρουσιάστρια! Συντετριμμένη μετά τον θάνατο της μητέρας της - «Είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Μπέτυ Μαγγίρα επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μετά τον θάνατο της μητέρας της και ήταν εμφανώς καταβεβλημένη.

H Μπέτυ Μαγγίρα είπε: «Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας».

Με τρεμάμενη φωνή, ανέφερε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια.

Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό. Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια.»

Δείτε τα συγκλονιστικά λόγια της στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share