Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Όσα αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου (Video)

Ποια η κατάστασή του

21 Οκτωβρίου 2021 09:04
Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Όσα αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την μάχη που δίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εντατική μίλησε η Σοφία Βόσσου αποκλειστικά στο Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου παρουσιαστή.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα.

Εδώ και πριν 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του. Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα του, από την προηγούμενη κατάσταση. Κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν».

«Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφος του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share