Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη: «Απεχθάνομαι...» (Video)

Τι ανέφερε για την εκπομπή της και την αποχή της από την τηλεόραση

21 Οκτωβρίου 2021 08:34
Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη: «Απεχθάνομαι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο Εθνικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο φωταγωγήθηκε ροζ για να περάσει ένα μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.

«Σε όσες δεν έχουν πάρει σοβαρά τι σημαίνει καρκίνος, να το κάνουν. Γυναίκες που ξέρω εγώ το αντιμετώπισαν, το νίκησαν. Τη μαστογραφία φέτος την έκανα ένα μήνα νωρίτερα», είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην εκπομπή της αλλά και στο πώς πέρασε το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση. «Το ευχαριστιέμαι στην εκπομπή, ίσως πιο πολύ από πριν. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι εκτός, έμεινα σπίτι μου, ξεκουράστηκα. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση με κάνει και ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα. Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια σας. Πιο χαλαρά αισθανόμουν στο πλατό, παρά να περπατήσω στο δρόμο. Δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο, απολαμβάνω κάθε στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στον Alpha και στο ότι δεν κάλυψε το γεγονός, η ίδια είπε «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες». Παράλληλα, απολαύστε την Ελένη Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας χορεύει τσιφτετέλι! Το βίντεο είναι από το πρόσφατο παρελθόν ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που το έχουν δει μέχρι σήμερα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share