Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Η Ελένη Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας χορεύει τσιφτετέλι! Βίντεο ντοκουμέντο…

Προκάλεσε εγκεφαλικά!

21 Οκτωβρίου 2021 07:56
Απίστευτο: Η Ελένη Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας χορεύει τσιφτετέλι! Βίντεο ντοκουμέντο…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βίντεο είναι από το πρόσφατο παρελθόν ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που το έχουν δει μέχρι σήμερα! Κι εκεί που περπατάς ωραία και καλή στην Ερμού για να κάνεις τα ψώνια σου ρε αδερφέ, πέφτεις πάνω στην Ελένη Μενεγάκη να χορεύει τσιφτετέλι μπροστά από μία εκκλησία…

Κοιτάς… ξανακοιτάς και λες «Αποκλείεται» και πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις ξαφνικά βλέπεις δίπλα της και τον Μάρκο Σεφερλή να κρατάει τον ρυθμό στον αισθησιακό χορό της παρουσιάστριας. Διαβάστε παρακάτω…

Η Ελένη με ένα τζιν καμπάνα και ένα απλό μπλουζάκι λικνίζει το κορμί της στην μέση της πλατείας ενώ όλοι οι περαστικοί έχουν σταματήσει και την τραβούν βίντεο. Η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη όπως θα δείτε στο βίντεο στο Athensmagazine.gr, προσκαλεί τον κόσμο αντί να την κοιτάει, να χορεύει μαζί της! Ένας στιγμιότυπο απίστευτο!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ματέο Παντζόπουλος: Νέα επένδυση μεγατόνων μαζί με την Ελένη Μενεγάκη - Η είδηση που προκαλεί σεισμό στην showbiz

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να αποχώρησε από το χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο ήδη είχε ξεκινήσει να σκέφτεται τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, καθώς δεν είναι από τους ανθρώπους που κάθονται όλη την ημέρα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, τις οποίες και θα σας αποκαλύψω, η Ελένη υπάρχει ενδεχόμενο, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της να ανοίξει με τον Ματέο Παντζόπουλο εστιατόριο στην Αθήνα.

Η παρουσιάστρια μετά από περίπου 30 χρόνια καθημερινή δουλειάς και αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορούσε να κάθεται στο σπίτι της, για αυτό και θέλει με κάτι να ασχοληθεί. Τώρα που έχει λοιπόν άπλετο χρόνο ήρθε η ώρα να... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share