Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή από τον Γιώργο Λιάγκα: Μίλησε για το δεύτερο γάμο με την Φαίη Σκορδά

Τα είπε όλα!

20 Οκτωβρίου 2021 15:56
Ανατροπή από τον Γιώργο Λιάγκα: Μίλησε για το δεύτερο γάμο με την Φαίη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατρεπτικός ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά, το αν είναι ξανά μαζί και το πώς διαχειρίζονται μπροστά στα παιδιά τους τον προ ετών χωρισμό.

Ο παρουσιαστής είχε βρεθεί καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και ήταν αποκαλυπτικός, αναπτύσσοντας κάθε πτυχή της ζωής του, με τη Σκορδά παράλληλα να ανακοινώνει εγκυμοσύνη στον αέρα.

Οι απαντήσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση με την Φαίη Σκορδά

«Είμαι ένας πολύ ντροπαλός και διακριτικός άνθρωπος στη ζωή μου, οπότε όταν έρχομαι για συνέντευξη, έρχομαι με τη συστολή που έχω στη ζωή μου. Θεωρώ ότι κάνω μία πολύ ήσυχη και ήρεμη ζωή, οπότε έτσι αισθάνομαι κι εδώ. Πολλές φορές μπορεί να στενοχώρησα κάποιους, και σε καμία περίπτωση δεν έγινε ενσυνείδητα. Την κριτική και το bullying που έχω δεχτεί εγώ, δεν νομίζω ότι το ‘χει φάει κάποιος άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα.

Το βίωσα σκληρά όλο αυτό με το διαζύγιο των γονιών μου, δεν έχω μιλήσει ποτέ και ούτε θα μιλήσω. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλών δεκαετιών, που δεν είχα τη μάνα μου στη ζωή μου. Δε βρισκόμουν με τη μάνα μου από πολύ μικρή ηλικία. Είναι κάτι προσωπικό και το διαχειρίστηκα όσο το δυνατόν καλύτερα μόνος μου.

Με την Φαίη έχουμε μία πολύ καλή σχέση και ο κόσμος το βλέπει. Έγραψαν κάποιοι ότι το κάναμε για τα λεφτά. Όσα λεφτά κι αν δίνεις, με έναν άνθρωπο που δεν τον χωνεύεις και δεν τον εκτιμάς δε μπορείς να κάθεσαι μαζί του. Κι αυτό το έχουμε κατακτήσει με τη Φαίη. Να το ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε ζευγάρι γιατί έχουμε δύο παιδιά, που είναι πια μεγάλα. Μπαίνουν στο διαδίκτυο και διαβάζουν. Δε θα παίζαμε με τον ψυχισμό τους. Τα παιδιά μας ήταν χαρούμενα έτσι κι αλλιώς που είναι μαζί στο μεγάλωμά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share