Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου

Θα ορκιζόμασταν πως είναι... σαν μεγάλη αδελφή της κόρης της

20 Οκτωβρίου 2021 10:42
Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν είναι μονάχα μια επιτυχημένη παρουσιάστρια με τη δική της πορεία στην τηλεόραση, αλλά και μια γοητευτική γυναίκα, που πάντοτε... τραβούσε με τον τρόπο της τον ανδρικό πληθυσμό.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι μια διαχρονική λατρεία, με τον χρόνο να της έχει φερθεί εξαιρετικά, σε βαθμό να μην μπορούμε να πιστέψουμε, ότι είναι και γιαγιά. Ούτε και την ηλικία της, φυσικά, μπορούμε να πιστέψουμε, καθώς μοιάζει για πολύ νεότερη και σαν να βλέπουμε... τη μεγάλη αδελφή της κόρης της.

Η αποκάλυψη για την ηλικία της

Η Τσαπανίδου είχε γενέθλια τον περασμένο Απρίλιο. Έκλεισε, τότε τα 54 χρόνια ζωής και ομολογουμένως δεν της φαίνεται.

Όπως είναι λογικό η Πόπη Τσαπανίδου δέχτηκε τότε πλήθος ευχών και θέλοντας να ευχαριστήσει τους followers της, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την τούρτα που έσβησε αποκαλύπτοντας την ηλικία της.

«Happy birthday to me!

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Μαντέψτε που ανήκω εγώ!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: “χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ” και το εννοούσα! Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share