Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Χαμός με τον Νίκο Μουτσινά: Αποκαλύφθηκε η σχέση του με Έλληνα παρουσιαστή

Το... ιδιαίτερο μήνυμα στον αέρα

19 Οκτωβρίου 2021 16:52
Χαμός με τον Νίκο Μουτσινά: Αποκαλύφθηκε η σχέση του με Έλληνα παρουσιαστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε με τον Νίκο Μουτσινά, καθώς ένας πασίγνωστος παρουσιαστής είχε ένα... ιδιαίτερο μήνυμα να του στείλει μέσω της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης μέσω του επεισοδίου του Σαββάτου (16/10) στο J2US έκανε και μια ειδική αφιέρωση στον κάλο του φίλο, που μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε μια φήμη που κυκλοφορούσε.

Η αφιέρωση του Κοκλώνη στον Μουτσινά

«Τη Δευτέρα που μας πέρασε μου αφιέρωσε ένα τραγούδι. Είπε πως με φιμώνουν, δεν με αφήνουν να μιλήσω, να τραγουδήσω. Λοιπόν έχει δίκιο. Και επειδή είναι ο μόνος που πιστεύει σε εμένα και στη φωνή μου, θα ήθελα να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ με τον δικό μου τρόπο. Με ένα τραγούδι», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και ξεκίνησε να ερμηνεύει ένα πολύ γνωστό τραγούδι της Άννας Βίσση.

Συγκεκριμένα, άλλαξε τους στίχους από το Magava Tout ως εξής: «Εγώ δεν είμαι ο Θεός, τραγουδιστής είμαι απλός, που πολεμάνε για να με φάνε. Εσύ Νικόλα Μουτσινά, είσαι ο μόνος τελικά που είσαι κοντά μου, στα ρεσιτάλ μου, στα δύσκολά μου».

«Σε θέλω, με θέλεις, γιατί να το σκεφτόμαστε; Φωνάρα εγώ, φωνάρα εσύ, γιατί δεν συνεργαζόμαστε;», τραγουδούσε ο παρουσιαστής και όπως ήταν λογικό όλοι θεώρησαν ότι ήταν μια ανοιχτή πρόσκληση για να συμμετάσχει ο Νίκος Μουτσινάς στο σόου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share