Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκλείεται: Δεν πάει ο νους σας τι ύψος έχει ο Γιάννης Μπέζος!

Θα πάθετε πλάκα!

19 Οκτωβρίου 2021 14:15
Αποκλείεται: Δεν πάει ο νους σας τι ύψος έχει ο Γιάννης Μπέζος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας επιτυχημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, καθώς έχει αφήσει τα σημάδια του και τις θεικές ατάκες του σε πολλές καθημερινές σειρές.

Ο ηθοποιός, μπορεί να είναι 65 ετών, ωστόσο φαίνεται λες και δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του.

Αποκλείεται: Δεν πάει ο νους σας τι ύψος έχει ο Γιάννης Μπέζος!

Αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση είναι το απίστευτο ύψος που έχει. Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ;

Αποκλείεται: Δεν πάει ο νους σας τι ύψος έχει ο Γιάννης Μπέζος!

Ο ίδιος, στην πετυχημένη σειρά, "Εκείνες κι εγώ" σε ένα επεισόδιο είχε δηλώσει πως είναι 1,90. Ωστόσο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως ο ηθοποιός είναι 1.87.

Άφωνοι όλοι με τον Γιάννη Μπέζο: Η αποκάλυψη για το παιδί του που ταράζει

Άφωνοι έμειναν όλοι με μια αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε διάφορα θέματα, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να μιλήσει μπροστά στην κάμερα για πράγματα, που τον ενοχλούν.

Σχολιάζοντας την τηλεόραση γενικότερα ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε πως η κατάσταση δεν είναι καλή, με την τηλεόραση να έχει ανάγκη από άμεση ανανέωση και πιο πρωτοπόρες ιδέες, ενώ και πρόσφατα μας άφησε «κόκκαλο» με δήλωσή του.

Συγκινείται που στα γυρίσματα της σειράς «Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 κρατά ένα μωρό; Ο ίδιος απάντησε: «Δεν συγκινούμαι που κρατάω ένα μωρό αγκαλιά. Δεν μου ξυπνάει τίποτα γιατί δεν κοιμάται τίποτα μέσα μου. Αυτά τα θεωρώ λίγο γραφικά πράγματα», ενω συνέχισε απαντώντας για το εαν υπάρχουν σταρ στις μέρες μας: «Το σταριλίκι είναι έξω από τα ενδιαφέροντά μου. Είναι έξω από την παιδεία μου. Είναι λίγο παλιομοδίτικο. Δεν έχει κανένα νόημα πια. Αυτό μας οδηγεί να είμαστε πίσω από τον κόσμο κι όχι μπροστά από αυτόν».

Ο λόγος που... δεν είναι περήφανος για την κόρη του

Του έχουν γίνει προτάσεις για την πολιτική; «Δεν θα πολιτευόμουν. Μου έχουν κάνει προτάσεις πολλές φορές. Δεν θα πολιτευτώ γιατί θα μειοψηφήσω αμέσως, επομένως δεν έχει κανένα νόημα. Η δημοτικότητά μου θα μειωθεί στο ελάχιστο αν πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια καλή ώρα όπως εδώ σε εσάς παρά να λέω ψέματα μέσα από ένα κόμμα», ανέφερε.

Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε μάλιστα: «Δεν υπάρχει ερώτηση από μόνη της να με ενοχλεί. Με ενοχλεί όταν κάποιος θέλει να αποσπάσει ένα κομμάτι από την οικειότητα μου και από την προσωπική μου ζωή χωρίς να το επιτρέπω εγώ. Επιλέγω εγώ πως θα μιλήσω και τι προθέσεις θα καταθέσω».

«Δεν ένιωσα καθόλου υπερηφάνεια για το βραβείο της κόρης μου. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα βραβεία. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δε χρειάζονται βραβεία. Χρειάζονται να μην περιμένουν τα βραβεία», σημείωσε για τις βραβεύσεις και την πρόσφατη απονομή στην κόρη του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share