Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεύτερη γέννα στην ελληνική showbiz μετά την Κατερίνα Στικούδη: Έγιναν και αυτοί για πρώτη φορά γονείς!

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

19 Οκτωβρίου 2021 09:16
Δεύτερη γέννα στην ελληνική showbiz μετά την Κατερίνα Στικούδη: Έγιναν και αυτοί για πρώτη φορά γονείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ώρες μετά την γέννα της Κατερίνας Στικούδη, ακόμα ένα ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία! Συγκεκριμένα πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης. Η σύζυγός του, Χριστίνα, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

Σε σχετική του ανάρτηση το μαιευτήριο «Ρέα» αναφέρει τα εξής: «Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Διούδης Σωκράτης και η Ιπλικτσόγλου Χριστίνα, καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στην Κλινική ΡΕΑ. Το ζευγάρι ευχαρίστησε τον ιατρό του κ. Μητσάκο - Μπαρμπαγιάννη Κυριάκο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η μητέρα και το νεογέννητο κοριτσάκι χαίρουν άκρας υγείας. Η οικογένεια της Κλινικής ΡΕΑ εύχεται ολόψυχα να τους ζήσει».

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Διούδης Σωκράτης και η Ιπλικτσόγλου Χριστίνα, καθώς έφεραν στον...

Posted by ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική on Monday, October 18, 2021

Ποιος είναι ο Σωκράτης Διούδης;

Ο Σωκράτης Διούδης (Θεσσαλονίκη, 3 Φεβρουαρίου 1993) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό.

Ο Διούδης έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα ανδρών του Άρη Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2011 ενώ προπονητής ήταν ο Σάκης Τσιώλης. Στην πρώτη του περίοδο ως επαγγελματίας δεν αγωνίστηκε όντας τρίτος τερματοφύλακας πίσω από τους Μιχάλη Σηφάκη και Μάρκο Βελλίδη. Την περίοδο 2012-13 ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας έπειτα από την αποχώρηση του Μιχάλη Σηφάκη, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στον αγώνα εναντίον του ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος εξαιτίας μιας διαφωνίας μεταξύ του τότε προπονητή του συλλόγου Μάκη Κατσαβάκη και του Μάρκου Βελλίδη, που έληξε ισόπαλος 0-0. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς κέρδισε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 13 συμμετοχές. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 33 συμμετοχές όντας ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Τον Ιούλιο του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Κλαμπ Μπριζ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 χρόνων, δεν κατάφερε όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να παραχωρηθεί ως δανεικός για έναν χρόνο στον Πανιώνιο, όπου με 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, στον Άρη υπογράφοντας συμβόλαιο 3 ετών. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομαδα της Θεσσαλονίκης προσέλκυσαν τον ενδιαφερον πολλών ομάδων που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.

Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Στους πράσινους καθιερώθηκε σύντομα ως ο βασικός τερματοφύλακας κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις και καταγράφοντας εξαιρετικές αποκρούσεις.Η σιγουριά που έβγαζε κάτω από τα δοκάρια του και η ασφάλεια που ενέπνεε σε όλη την ομάδα,καθώς και το πάθος και η αυταπάρνηση που έδειχνε σε κάθε αγώνα και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια τον έβαλε στις καρδιές των οπαδών της ομάδας και τον κατέστησε στην συνείδηση όλων των φιλάθλων της Ελλάδας ως έναν από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες.Τον Ιανουάριο του 2020,παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες της Primera Division,υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναικό έως το 2023.

Στις εθνικές ομάδες

Ο Διούδης υπήρξε μέλος της εθνικής Νέων έχοντας συνολικά 10 συμμετοχές, οι σημαντικότερες εκ των οποίων ήταν ο ημιτελικός και ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι σε Αγγλία και Ισπανία, όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Τον Οκτώβριο του 2012 κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων, με την οποία είχε 12 συμμετοχές.

Δύο χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2014, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών από τον Κλαούντιο Ρανιέρι για τα προκριματικά του Euro 2016, χωρίς όμως να αγωνιστεί.Τον Οκτώβριο του 2019 ο Τζον Φαν 'τ Σχιπ τον επανέφερε στην εθνική Ανδρών για τα προκριματικά του Euro 2020. Τον Οκτώβριο του 2020, έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική Ανδρών σε φιλικό αγώνα απέναντι στην Αυστρία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share