Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η άγνωστη κόντρα του Mad Clip με ράπερ - «Θα είχα τύψεις...» (Video)

«Όλα αυτά είναι βλακείες...»

19 Οκτωβρίου 2021 08:27
Η άγνωστη κόντρα του Mad Clip με ράπερ - «Θα είχα τύψεις...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηλίας Παπανικολός - «Εισβολέας» ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 18/10 και μεταξύ άλλων μίλησε για την άγνωστη κόντρα που είχε με τον Mad Clip, πριν φύγει από την ζωή σε ένα φρικτό τροχαίο. Παράλληλα, ανατριχίλα προκαλεί η σύμπτωση στο σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια με αυτό του Mad Clip.

«Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα αλλά πάλι καλά το είχαμε λύσει το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τα είχαμε βρει. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι κι όλοι εκεί θα φτάσουμε κάποια στιγμή.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δυστυχώς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Αυτό το πράγμα με τα τροχαία έχει παραγίνει. Πάλι καλά που τα βρήκαμε γιατί θα είχα τύψεις ακόμα. Αυτό που λέμε μην το αφήνεις για αύριο γιατί θα κλαις μετά» είπε αρχικά ο Εισβολέας και συνέχισε:

«Όλα αυτά είναι βλακείες να τσακωνόμαστε για τη μουσική και ποιος έχει κάνει καλύτερη, είναι παιδιάστικα πράγματα. Ας κάνουμε μουσική. Σε αγαπά ο κόσμος, σε εκτιμά και σε σέβεται; Προχώρα» σημείωσε.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share