Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιάζει η Αθηνά Οικονομάκου: «Μας χτυπούσε αλύπητα...»

Το συγκινητικό της δημόσιο μήνυμα

18 Οκτωβρίου 2021 20:52
Ανατριχιάζει η Αθηνά Οικονομάκου: «Μας χτυπούσε αλύπητα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου απασχόλησε πρόσφατα με ένα πρόβλημα υγείας, που την ταλαιπώρησε, με την ίδια να ανατριχιάζει μέσα από ένα κείμενο, που ανήρτησε στα social media.

Όπως εξήγησε η ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο καθώς προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας, που μάλλον έχει σχέση με την λίγων μηνών κόρη της Σιένα.

Μετά από τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο, πλέον είναι καλά και όλη η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι τους. Ωστόσο, η ίδια έζησε τον τρόμο τις τελευταίες ημέρες όπως περιγράφει στο ποστ της, ενώ πρόσφατα είχε... λόγο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η τοποθέτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για το πρόβλημα υγείας

«When life gives you lemons, make lemonade (όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα).

Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα θα ξεκινήσω και θα σας πώ πως η ζωή είναι ωραία, κάθε εμπόδιο είναι για καλό & πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Όλα αυτά δεν τα λέω απλώς για να τα πώ, τα πιστεύω βαθιά, είναι οι οδηγοί μου στη ζωή και αυτές οι σκέψεις είναι που πάντα μου δίνουν δύναμη να αντέχω τις οποίες δυσκολίες εμφανίζονται!

Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο περίεργες..ατυχείς..δύσκολες..η μοίρα μας χτυπούσε αλύπητα να το πώ, ο ανάδρομος (δεν ξέρω καν αν έχει) μας γονάτισε..τέλος πάντων ότι και να σας πω είναι λίγο και δεν έχει και νόημα καθώς το σημαντικό είναι πως όλα τα άσχημα που ήρθαν στο δρόμο μας ήταν περαστικά..και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον όλων εσάς που καταλάβατε την αποχή μου από τα social και μου έχετε στείλει τόσα μηνύματα..ολα είναι καλά και φυσικά ερχόνται καλύτερες μέρες».

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share