Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ντροπιασμένη η Αθηνά Ωνάση: Τη «διέλυσε» τη μέρα των γενεθλίων της ο Αλβάρο!

Άθλιος ο πρώην σύζυγος!

18 Οκτωβρίου 2021 19:12
Ντροπιασμένη η Αθηνά Ωνάση: Τη «διέλυσε» τη μέρα των γενεθλίων της ο Αλβάρο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχαν ένα πολύ άσχημο διαζύγιο, αλλά φαίνεται πως ο τελευταίος ήταν αρκετά... εκδικητικός, πραγματοποιώντας προ έτους μια άθλια κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της κληρονόμου και νέα του σύζυγος, Ντενίζ Σεβέρο, είχαν ανακοινώσει την είδηση της εγκυμοσύνης του πρώτο τους παιδιού την ημέρα των γενεθλίων της Αθηνάς Ωνάση (29/1/2020). Με τον ίδιο τρόπο μας ενημέρωσαν και για το φύλο του μωρού, που θα είναι αγόρι, με την Ωνάση να έχει βρεθεί ακόμη και κοντά στην αυτοκτονία.

Η αθλιότητα του Αλβάρο και της Ντενίζ

Ειδικότερα, η Ντενίζ Σεβέρο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram για να ευχηθεί στον Αλβάρο για τα γενέθλιά του, και έγραψε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα είναι η ημέρα του Ντόντα Μιράντα, της αγάπη της ζωής μου, του συζύγου μου, του πατέρα του γιου μου, του συντρόφου μου, του φίλου μου, του πιο γενναιόδωρου ανθρώπου που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι τόσο τυχερή Θεέ μου!

Κάθε χρόνος που περνά η αγάπη μας μεγαλώνει και γίνεται ακόμη ισχυρότερη. Όμορφη ζωή μου Ντόντα Μιράντα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ήταν δυνατόν να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ, είμαι βέβαιη ότι ήταν μια συνάντηση ψυχών και αυτό συμβαίνει μία φορά σε μια ζωή. Δεν θυμάμαι τι ήταν η ζωή μου πριν από εσένα. Ο Θεός να σε προστατεύει και να σε ευλογεί με υγεία, ειρήνη, αγάπη και πολλά επιτεύγματα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντενίζ Σεβέρο και πρόσθεσε: «Σ' αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Σ’ ευχαριστώ που με έκανες τόσο χαρούμενη!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share