Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παπαθωμά και Πετράκος... τα βάζουν τώρα με τον Λιάγκα: «Κάνει προπαγάνδα, δεν τον άφησε να τοποθετηθεί»

Αφού δεν έχουν άλλα επιχειρήματα, τώρα άρχισαν τις κατηγορίες!

18 Οκτωβρίου 2021 18:38
Παπαθωμά και Πετράκος... τα βάζουν τώρα με τον Λιάγκα: «Κάνει προπαγάνδα, δεν τον άφησε να τοποθετηθεί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Πετράκος είχε όλο τον χρόνο να μιλήσει για τα θέματα του κορωνοϊού και του εμβολίου, αλλά φαίνεται πως εκείνος και η Θεοφανία Παπαθωμά ήθελαν... μονόλογο χωρίς να εκφράσουν αντίθεση η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αυτό τον τρόπο εξηγείται η αντίδρασή τους στην απάντηση του Λιάγκα στον αέρα, όπου με τα επιχειρήματά του «έσβησε» όσα είπε ο τραγουδιστής και συνθέτης, καθώς φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν είχε κάτι να απαντήσει. Και ακριβώς επειδή δεν μπορούσε να απαντήσει, άρχισε ξανά να κατηγορεί.

Λίγες ώρες αφού είχε τελειώσει η συνέντευξη, ο Πετράκος θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το σχετικό απόσπασμα, με την πλειοψηφία των διαδικτυακών του φίλων να τον επευφημούν για όλα όσα είπε.

«Πυρά» Πετράκου και Παπαθωμά για τον Λιάγκα... χωρίς να απαντούν

Ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Γρηγόρη Πετράκο και άφησε υπονοούμενα για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα βασιζόμενα σε φράσεις όπως “είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης” και άλλες χαζομάρες.

Στα τελευταία λεπτά κ κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου!».

Θεοφανία Παπαθωμά εναντίον Λιάγκα

Και ο Γρηγόρης Πετράκος όμως άφησε τα δικά του «καρφιά» του για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Απαντώντας σε διαδικτυακό του φίλο, έγραψε:

«Αν ξαναδείς το βίντεο για δεκαπέντε λεπτά τους πήρα μονότερμα και έλεγα μόνος μου κάποια πράγματα που ήθελα να ακουστούν χωρίς καν να με ρωτήσουν…

Στο τέλος επειδή η κουβέντα δεν εξελισσόταν όπως ήθελαν, έκανε ένα μονόλογο ο Λιαγκας προσπαθώντας να με κοροϊδέψει και να το κλείσει έχοντας πει την τελευταία κουβέντα. Πιστεύω όμως ότι πρόλαβα να διευκρινίσω κάποια πράγματα που ήθελα.

Τώρα για τα επιστημονικά στοιχεία που λες, δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσουν να πάω προς τα εκεί για αυτό και δεν το επιχείρησα…

Αν άρχιζα να λέω για τις ΜΕΘ θα πέφτανε διαφημίσεις σε δέκα δευτερόλεπτα και δε θα προλάβαινα να πω τίποτα άλλο. Έπαιζα εντός της έδρας τους και αυτό έχει κάποια όρια. Όμως θεώρησα χρήσιμο να ακουστούν έστω κάποια πιο γενικά πράγματα στο κοινό που βλέπει τηλεόραση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share