Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη

Συγκλονισμένο το ζευγάρι

18 Οκτωβρίου 2021 17:57
Πολύ δύσκολες ώρες για τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες βιώνουν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, με το ζευγάρι να μαθαίνει την είδηση, που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για το γεγονός, ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, μητέρα του Κώστα και πεθερά της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, διεγνώσθη με καρκίνο, με άπαντες να σπεύδουν στο πλευρό της οικογένειας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, με ένα συγκινητικό μήνυμα εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό για τη μητέρα του, Ντόρα, μετά την αποκάλυψη ότι διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τη στήριξή του.

Το συγκινητικό μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτηρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη τον πιο δυνατό άνθρωπο που ξέρει, καθώς και ότι είναι αληθινός βράχος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης γράφει στην ανάρτησή του: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος.

Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share