Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανvέτ Αρτάνι: Καταθέτει μήνυση για απόπειρα βιασμού – «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω» (vid)

Αποκαλύψεις!

18 Οκτωβρίου 2021 14:29
Ανvέτ Αρτάνι: Καταθέτει μήνυση για απόπειρα βιασμού – «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω» (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανvέτ Αρτάνι μίλησε στο Love It και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού, περνώντας σε αποκαλύψεις για τη νέα της ζωή στη Νέα Υόρκη αλλά και την απόφασή της να κινηθεί νομικά έπειτα από απόπειρα βιασμού που δέχτηκε στο παρελθόν.

Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε και για την καθημερινότητα με τον γιο της: «Έγραψα επτά παιδικά βιβλία. Έχω μεγάλη έμπνευση από τον γιο μου. Ο γιος μου πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και είναι υπερκινητικός. Δεν είναι κάτι αρνητικό, του είπα να μη στεναχωριέται και ότι έχει… Super Power», είπε για τον γιο της.

Η τραγουδίστρια περνώντας σε αποκαλύψεις για το άνδρα – συνεργάτη της, ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να τη βιάσει τρεις φορές…

«Ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλούσα για όλα. Μου έγραφε τραγούδια και όταν έμεινα ελεύθερη, μου την “‘έπεσε” πολύ βαριά, σχεδόν πήγε να με βιάσει τρεις φορές και τότε επειδή προσβλήθηκε κιόλας γιατί δεν ήταν μόνο η άρνησή μου. Με έπιασε πανικός μέσα μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, μετά του είπα ότι δεν θα ήθελα να δουλέψω ξανά μαζί του. Βρήκα δικηγόρο και θα τον μηνύσω τις επόμενες μέρες», αποκάλυψε η Ανέτ Αρτάνι στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share