Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας υγιής άνθρωπος»

«Τους δαίμονές μου τους προκαλώ εγώ»

18 Οκτωβρίου 2021 13:32
Συγκλονίζει ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας υγιής άνθρωπος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τους δαίμονές του, τη σχέση του με τα Μέσα Ενημέρωσης και τον 6χρονο γιο του Ιάσονα μίλησε στο «Πάμε Δανάη» ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας υγιής άνθρωπος και ψάχνω τους δαίμονες μου, είτε είναι εγκεφαλικοί, σεξουαλικοί, κοινωνικοί. Έχω ανάγκη τους δαίμονες μου. Πέρασα από τη φάση που έχασα τον εαυτό μου πρόσφατα στα 43 μου, είπα τώρα ή ποτέ, άλλες φορές κερδίζω και άλλες χάνω. Είχα μια ζωή τυχερή και το πρόβλημα μου είναι ότι τους δαίμονες μου τους προκαλώ εγώ. Είχα όλα όσα ήθελα και κάνω τα πάντα για να τα διαλύσω» είπε στον Άκη Πετρετζίκη.

«Όλη μου την επαγγελματική πορεία, από το 2006 έως το 2012 την έχω σβήσει ολοκληρωτικά από μέσα μου, έκανα πράγματα που δεν μου άξιζαν», ανέφερε για μία σκοτεινή περίοδο στη ζωή του που δεν θέλει να θυμάται.

Ιωάννης Παπαζήσης: Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσα

«Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσα Αδαμοπούλου γιατί δεν ξέρετε την ιστορία μας όλα αυτά τα χρόνια» είπε για το διαζύγιό του. «Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι που ακούσατε…. Δε ζω μέσα στην ελληνική σόουμπιζ, εγώ δουλεύω και είμαι αλλού, επομένως δε γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου», τόνισε για την προσωπική του ζωή» είπε.

Όσο για τον 6χρονο γιο του ανέφερε: «Δεν ζω ως καλλιτέχνης, είμαι ενεργός μπαμπάς για τον Ιάσονα, ξυπνάω στις 7 το πρωί, του ετοιμάζω σάντουιτς, τον πηγαίνω και τον παίρνω από το σχολείο. Δεν θέλω τίποτε άλλο στη ζωή μου εκτός από τον Ιάσονα Στο γιο μου συνάντησα αυτό που δεν είχα ποτέ, τον καλύτερο μου φίλο…» δήλωσε με τρυφερότητα.

Η σχέση με τα Μέσα Ενημέρωσης

«Παλιότερα, όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, θύμωνα με όσα γράφονταν για μένα και έπαιρνα τηλεφωνά στα «κίτρινα» περιοδικά», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός για το πώς αντιδρούσε παλαιότερα σε διάφορα δημοσιεύματα.

«Θεωρούσα τόσο κιτς, παλιό και βλακώδες εκείνο το δελτίο ειδήσεων που μας έκραζε χωρίς λόγο εμένα και άλλους ηθοποιούς. Είχα σπάσει μια κάμερα στο αεροδρόμιο γιατί με κυνηγούσαν, ενώ τους είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω», πρόσθεσε για τις ακραίες αντιδράσεις τους σε δημοσιογράφους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share