Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καμία επίγνωση η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή»

Δεν μετανιώνει για τις δηλώσεις της

18 Οκτωβρίου 2021 10:10
Καμία επίγνωση η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε στην εκπομπή MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ για τα βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις της και δηλώνει… αμετανόητη!

«Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή»

«Δεν κρύβομαι, λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου. Δεν κάνω πίσω στα πιστεύω και τις απόψεις μου. Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή, είμαι πάντα μέσα στα πλαίσια, χρησιμοποιώ πάντα ευγένεια, δεν προκαλώ και δεν θέλω να θίξω κανέναν», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Το προκλητικό βίντεο και οι τρίχες

«Παρατήρησα την ανάγκη των γυναικών να αναδεικνύουν σημεία του σώματος τους, την στιγμή που οι γυναίκες έχουν δώσει αγώνες. Η κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ξυρίζεται ή όχι και εγώ έχω σημεία του σώματος που δεν είμαι ευχαριστημένη»

«Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να λέει ανοιχτά ότι θέλει του, ειδικά όταν δεν μειώνει, δεν προσβάλει, δεν υβρίζει μπορεί να πει άνετα την άποψη του», σχολίασε η ίδια.

«Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω»

«Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω. Απορώ πραγματικά γιατί πήρε τόση έκταση το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και παρατήρησα πως όλες οι εκπομπές το έπαιξαν το βίντεο με αρνητική προέκταση. Δεν έπαιξε σχόλιο από κάποιον χρήστη που συμφωνούσε μαζί μου.»

«Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και την οικογένεια μου. Έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού μου», είπε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share