Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Έξω φρενών η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπή της - Ο λόγος που την εξόργισε

Τι συνέβη;

17 Οκτωβρίου 2021 15:47
Έξω φρενών η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπή της - Ο λόγος που την εξόργισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις παραχώρησε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου στην κάμερα του Καλύτερα Δεν Γίνεται, μόνο που όσα ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, έκαναν τη Ναταλία Γερμανού να παγώσει.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Εγώ είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν είχα κανένα παράπονο προσωπικά. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα. Για τον άλλο κύριο που έχει προφυλακιστεί, είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα, τύπου πρόσεχέ τον και μην πας να δουλέψεις μαζί του.»

Μετά την προβολή του βίντεο, δεν άργησε να έρθει η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, που ανέφερε: «Αχ έφαγα μία απότομη και στράβωσα. Ετοιμαζόμουν να σχολιάσω την ομοιότητα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη αλλά μας πέταξε στην μούρη τον Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν έχει σημασία να πω κάτι τώρα. Τι μου το κολλήσατε αυτό σε μια ωραία συνέντευξη; Μου το χαλάσατε. Τώρα τι νόημα έχει να σχολιάσουμε, αν μοιάζει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ασχολίαστα. Δεν είναι η ώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές με ανθρώπους που είναι στην φυλακή για σοβαρά εγκλήματα. Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον κι αυτός μετά να σκοτώσει…

Δεν θα κάτσω μετά να αναλογιστώ το ότι δεν είχα παράπονο από κάποιον, που αυτήν την στιγμή είναι στην φυλακή. Θα σιωπήσω και θα πάω σε διάλειμμα γιατί μου το καταστρέψατε.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share