Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Όλες οι φορές που προκάλεσε με την συμπεριφορά του on camera

Δείτε το επίμαχο βίντεο

16 Οκτωβρίου 2021 18:00
Πέτρος Φιλιππίδης: Όλες οι φορές που προκάλεσε με την συμπεριφορά του on camera
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό. Η συμπεριφορά του κωμικού ουκ ολίγες φόρες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αλαζονική μπροστά στις κάμερες, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που εκνευριζόταν.

Στην εκπομπή OPEN Weekend προβλήθηκαν αποσπάσματα από συνεντεύξεις του Πέτρου Φιλιππίδη στις οποίες μιλά για το πόσο καλός ηθοποιός είναι, τα βάζει με τους δημοσιογράφους επειδή θεωρούσε πως μιλούν δυνατά, για το γεγονός ότι σταματούσε τις παραστάσεις αν χτυπούσαν κινητά τηλέφωνα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρεται στον σεβασμό τον οποίο θεωρεί πως «τον απαιτείς, δεν τον κερδίζεις». Μάλιστα, προβλήθηκε και το βίντεο το οποίο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, στο οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης ειρωνεύονται άτομα τα οποία έκαναν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση «μετά από 20 χρόνια».

Με αφορμή τα περιστατικά που προβλήθηκαν, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σχολίασε: «εγώ είμαι υπέρ της αλήθειας αλλά αυτά που είδα αυτή τη στιγμή και με τις κατηγορίες που έχουμε εναντίον του δεν πάει να πει πως έχουν σχέση. Δεν πάει να πει πως όταν ένας άνθρωπος είναι εκνευρισμένος, νάρκισσος εγωπαθής και τα λοιπά ότι μπορεί να φτάσει... Αυτά που είδα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ηθοποιούς».

«Από τη μία μεριά έχουμε τις φοβερές κατηγορίες, από την άλλη το MeToo που υπάρχει και θα υπάρχει και πρέπει να υπάρχει. Από την άλλη μεριά πως εκφράζεται ένας νάρκισσος, αλαζόνας, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Η τηλεόραση δημιουργεί προβλήματα όπως να χάνεις το μέτρο, να εκνευρίζεσαι», συμπλήρωσε ο κ. Σούρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share