Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

«Λιώνει» για τον Ίαν Στρατή η Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν μπορώ να κρύψω πόσο τυχερή νιώθω»

Full in love το ζευγάρι

16 Οκτωβρίου 2021 15:00
«Λιώνει» για τον Ίαν Στρατή η Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν μπορώ να κρύψω πόσο τυχερή νιώθω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν σήμερα καλεσμένη στο Dot. και μίλησε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή.

«Είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπό μου. Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου. Το λέω με συστολή και ενοχή, γιατί υπάρχει δυσκολία αυτή την περίοδο. Στη δύσκολη αυτή περίοδο, λοιπόν, δεν μπορώ να κρύψω πόσο τυχερή νιώθω, εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο. Μας έχει περαστεί λάθος κοινωνικά πιστεύω, ότι στα κομμάτια που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις είναι ωραία η μανούρα. Δεν είναι δημοφιλές το να λες ότι “είμαι ήρεμη”. (…)

Αν έχω μία ευχή για την επόμενη πενταετία, είναι να αισθάνομαι όπως αισθάνομαι τώρα. Ηρεμία. Είναι τέλεια. Όσο γίνεται να κρατήσει περισσότερο, το θέλω».

Σε ερώτηση για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά που αναγράφεται στη Wikipedia, είπε: «Είμαι ελεύθερη. Μήπως πρέπει να αλλάξει η Wikipedia; Αυτό είναι ένα κομματάκι ζωής που θέλω να είναι πάντα ένα τρομερό μυστήριο. Τι είναι αυτό το δημοσίευμα; Τι έγινε; Το λατρεύω αυτό. Εγώ στην τσεπούλα μου θα το έχω έτσι… Θέλω να σκεφτείτε ό,τι θέλετε για εκείνο το εξώφυλλο που είχε βγει σε εκείνη την εφημερίδα. Ποτέ δεν απαντήσαμε και ούτε πρόκειται. Είμαι ελεύθερη αν γραφτεί στη Wikipedia». 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share