Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης με πείραζε συνεχώς, με κάλεσε στο δωμάτιό του»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

16 Οκτωβρίου 2021 14:35
Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης με πείραζε συνεχώς, με κάλεσε στο δωμάτιό του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο, με καταγωγή από την Κύπρο και την Ιταλία, έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 Λέξεις». Σήμερα, κάνει αποκαλύψεις για την εποχή που συνεργαζόταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν ήταν δάσκαλός μου. Τον είχα σκηνοθέτη στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση στην Κύπρο. Δεν μίλησα πέρσι, γιατί δεν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά. Υπήρχε αυτό το έντονο φλερτ στην πρόβα, συνεχώς με πείραζε. Ευτυχώς δεν με επηρέασε τόσο πολύ. Όταν βρίσκομαι με άλλους ηθοποιούς και μιλάμε για την τότε εποχή, μου λένε ότι το αντιμετώπισα πολύ σωστά. Γελούσα, δεν απαντούσα», ανέφερε ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο.

Δείτε τις δηλώσεις του Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο:

«Μου έλεγε η μητέρα μου να πάω να τον βρω στην Αθήνα, αλλά εγώ ένιωθα πως κάτι πήγαινε λάθος. Δεν ήθελα να συναναστραφώ περισσότερο. Μιλήσαμε, αλλά μέχρι εκεί. Το φλερτ συνέβαινε και εκτός. Και το έκανε και σε κάποιους άλλους. Χώρια, μας κάλεσε εμένα και άλλους δύο στο δωμάτιό του, μετά από μία πρόβα. Ανέβηκα, γιατί όταν είσαι και πιο μικρός, δεν μπορείς να πεις όχι. Δεν έγινε τίποτα ευτυχώς. Δεν ήταν φυσιολογικό. Ένιωσα περίεργα και έτσι έφυγα», υποστήριξε, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «ΟPEN Weekend».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share