Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Τραγικές ώρες για τον Λευτέρη Λαζάρου

Τι συνέβη;

16 Οκτωβρίου 2021 14:18
Τραγικές ώρες για τον Λευτέρη Λαζάρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι celebrities πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Ανάμεσα σε αυτούς και ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

O γνωστός σεφ με μία δημοσίευση στα social media, ενημέρωσε ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν φωτογραφία και υποτιθέμενα λόγια του, παροτρύνοντας ανυποψίαστους πολίτες να επενδύσουν χρήματα προκειμένου να έχουν μεγάλες αποδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Λευτέρης λαζάρου απάτη

«Προσοχή… Απάτη! Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα από άγνωστες πηγές που είναι σε εξέλιξη αυτή στιγμή στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπό μου και το όνομά μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση και πρόκειται για απάτη» έγραψε, αρχικά, ο Λευτέρης Λαζάρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Παρακαλώ πολύ μη συμμετέχετε σε οποιαδήποτε ενέργεια σας καλεί η εν λόγω διαφήμιση. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο διάσημος Έλληνας σεφ μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», τονίζοντας ότι «Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όλοι. Δυστυχώς δεν μπορείς να προφυλαχτείς, έχει συμβεί σε πολλούς. Είχε συμβεί και πριν δυο μήνες, πήγαμε στην υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος αλλά είναι στο εξωτερικό οι επιτήδειοι. Ξανά ο δικηγόρος μου χθες μίλησε με τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει την υπόθεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν γίνομαι ρεντίκολο γιατί ο κόσμος ξέρει αλλά εγώ φοβάμαι για τον κόσμο. Το βλέπω εξαιρετικά αδύνατο. Γι’ αυτό πήρα αυτή τη δημοσιότητα για να μάθει ο κόσμος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share