Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ερωτευμένη ξανά η Πόπη Τσαπανίδου: Αποκάλυψε με ένα βίντεο τον άνδρα που της «έκλεψε» την καρδιά

Χαρούμενη όσο ποτέ η παρουσιάστρια

16 Οκτωβρίου 2021 13:40
Ερωτευμένη ξανά η Πόπη Τσαπανίδου: Αποκάλυψε με ένα βίντεο τον άνδρα που της «έκλεψε» την καρδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια δημοσιογράφος με... χιλιόμετρα στον χώρο, έστω κι αν και βιώνει δύσκολες στιγμές τηλεοπτικά, αλλά και μια γυναίκα αφοσιωμένη στην οικογένειά της, βιώνοντας υπέροχες στιγμές.

Η ίδια, άλλωστε, έχει γίνει... χαζογιαγιά, με την κόρη της Μαρίνα, να της χαρίζει προ μηνών το πρώτο της εγγόνι. Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε το καλοκαίρι στην Ολλανδία όπου κατοικεί η κόρη της για να την βοηθήσει με το νεογέννητο. Η ίδια όπως μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στα social media είναι ξετρελαμένη με τον ρόλο της ως γιαγιά και το απολαμβάνει.

Ο... χορός με το εγγόνι

Η Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει με τον εγγονό της τραγουδώντας το «Ερωτεύτηκα» της Έλλης Κοκκίνου.

«Παιδιά ο Έκτορας! -Έκτορα ο κόσμος γεμάτος παιδιά! Και φυσικά με το τραγούδι που μου ταιριάζει γάντι, αυτές τις ημέρες. Έλλη Κοκκίνου συγνώμη για την στιχουργική παρέμβαση, αλλά που να ξέρες τότε... Ευκαιρία να το ξαναπείς σωστά ε;» έγραψε με χιούμορ η Πόπη Τσαπανίδου, βάζοντας το hashtag «χαζογιαγιά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share