Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στα δικαστήρια Γιώργος Παπαδάκης και Μπάγια Αντωνοπούλου - Ραγδαίες εξελίξεις

Έξαλλος ο παρουσιαστής

16 Οκτωβρίου 2021 08:30
Στα δικαστήρια Γιώργος Παπαδάκης και Μπάγια Αντωνοπούλου - Ραγδαίες εξελίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες υπήρξαν οι εξελίξεις, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μπάγια Αντωνοπούλου χώρισαν τηλεοπτικά, με τον παρουσιαστή να πηγαίνει στα δικαστήρια.

Μπορεί η Μπάγια Αντωνοπούλου, που μίλησε για τη συνεργασία τους, να αποτελεί παρελθόν από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και να βρίσκεται πλέον στο Mega, ωστόσο στο παρελθόν ο δημοσιογράφος ήταν έτοιμος να φτάσει μέχρι και στα δικαστήρια για την συνάδελφό του!

Ο λόγος που ο Παπαδάκης έγινε έξαλλος

Συγκεκριμένα, διάφοροι έστελναν χυδαία μηνύματα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Mε αποτέλεσμα ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης να απειλεί με μηνύσεις μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η «μπηχτή» της Μπάγιας Αντωνοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη

Στη διάθεση των διαδικτυακών της φίλων προκειμένου να της κάνουν ό,τι ερώτηση θέλουν έθεσε τον εαυτό της η Μπάγια Αντωνοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια από τις ερωτήσεις, ωστόσο, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η απάντηση της δημοσιογράφου, ως «μπηχτή» στο Γιώργο Παπαδάκη!

Συγκεκριμένα, η μία ερώτηση είχε να κάνει με συνεργασία της κι αν έχει βρεθεί σε ηθικό δίλημμα ανάμεσα στα πιστεύω της ή την δουλειά της, με την δημοσιογράφο να απαντά: «Ναι έχω βρεθεί! Επέλεξα τα πιστεύω μου, την αξιοπρέπειά μου, ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα. Έκλεισα μια πόρτα κι άνοιξαν δέκα. Αυτό να κάνεις κι εσύ».

Μπάγια Αντωνοπούλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share