Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το νέο σπίτι του Κρατερού Κατσούλη: Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου

Ζει ευχάριστες στιγμές με ένα νέο πρόσωπο...

16 Οκτωβρίου 2021 07:35
Αυτό είναι το νέο σπίτι του Κρατερού Κατσούλη: Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου δεν είναι πια μαζί, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να έχει βρει μια καινούργια στέγη, όπου μπορεί να εκφράσει τη δημιουργικότητά του, μετά τον χωρισμό με την παρουσιάστρια.

Ο ίδιος, έχοντας μιλήσει και για ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, υποδέχθηκε την εκπομπή «Love it» και παρουσίασε τον πολυχώρο Modus Vivendi, όπου περνά τις ώρες του και δημιουργεί κάτι ιδιαίτερο. Ο Κατσούλης επεσήμανε, ότι είναι ένας χώρος έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τις δράσεις του.

Τι είναι το νέο σπίτι του Κατσούλη

Στη σύντομη περιγραφή στην ιστοσελίδα του Modus Vivendi, άλλωστε, αναφέρει πως «αποτελεί ένα σύγχρονο πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού, ανοιχτό σε όλο το κοινό!

Στο χώρο μας μπορεί κανείς να συναντήσει επιμορφωτικά και ψυχαγωγικά Σεμινάρια, εκθέσεις, performances, συναυλίες διαφόρων ειδών, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους αλλά και να προτείνει ο ίδιος δραστηριότητες, εκθέσεις και μαθήματα που θα ήθελε να διεξάγει. Βασικές μας αρχές ο σεβασμός,η έλλειψη διακρίσεων, η συνεργασία, το ανοιχτό πνεύμα και μια μεγάλη αγάπη για την Τέχνη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share