Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την φημολογούμενη σχέση του: «Η κοπέλα δεν είναι του χώρου μας...» (Video)

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός

15 Οκτωβρίου 2021 19:37
Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την φημολογούμενη σχέση του: «Η κοπέλα δεν είναι του χώρου μας...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, βρέθηκε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να διαψεύσει μια ανάρτηση που τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτιδά του, ζητώντας της συγγνώμη για τα όποια προβλήματα της προκάλεσε το εν λόγω δημοσίευμα.

«Επειδή βρίσκομαι ζωντανά θέλω να ζητήσω συγνώμη στη συνεργάτιδα μου στο Montus Vivedi τη Μαρία Πασχαλίδου, η οποία κάνει μάθημα πιλάτες, επειδή υπήρξε ένα δημοσίευμα το οποίο την χαρακτήρισε ως νέα σχέση μου, η κοπέλα δεν είναι του χώρου μας, το δημοσίευμα είναι απόλυτα ψευδές, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει συνηθίσει να βάλλεται, η γυναίκα έχει σύζυγο και παιδί και δημιουργήθηκε αναταραχή, έχουμε μιλήσει, της έχω ζητήσει συγνώμη.

Εγώ έκανα απλά μια ανάρτηση του πολυχώρου μας, που έλεγε πως η κοπέλα θα κάνει πιλάτες και την παρουσίασαν διαφορετικά. Ακόμα κι αν ίσχυε κάτι για την προσωπική μου ζωή, εμένα δεν με αφορά αυτό το κομμάτι, εγώ θέλω να μιλάω για τις δουλειές, για τις συνεργασίες, αλλά το να στοχοποιείς ανθρώπους που συνεργάζονται μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν συμφωνώ και δεν συμφωνούσα ποτέ με αυτή την προώθηση γιατί πραγματικά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share