Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τη Νόρα Βαλσάμη: Η κατάσταση της υγείας της και η αλήθεια πίσω από τις φήμες (Video)

«Πέθαναν όλες οι φίλες μου. Μου λείπουν...»

15 Οκτωβρίου 2021 17:17
Θρίλερ με τη Νόρα Βαλσάμη: Η κατάσταση της υγείας της και η αλήθεια πίσω από τις φήμες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η Νόρα Βαλσάμη. Η γνωστή ηθοποιός, που μένει τα τελευταία χρόνια στη Σύρο, ξεκαθάρισε πως δεν είναι άρρωστη, απλά πονάει η μέση της λόγω της υγρασίας.

«Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Θα γίνω καλά, κάνω θεραπείες. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη, απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Είναι πολύ ήρεμα εδώ στη Σύρο, είμαστε σε ένα βουνό, θάλασσα και βουνό, τίποτα άλλο. Θα πάμε να το φτιάξουμε το σπίτι στη Ραφήνα, θέλει λίγο φτιάξιμο. Έχει πρόβλημα γιατί έχει και υγρασία εκεί. Θα πάει ο γιος μου να το φτιάξει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον πλειστηριασμό», είπε αρχικά η Νόρα Βαλσάμη.

Η Νόρα Βαλσάμη είπε στη συνέχεια: «Κουράστηκα με το θέατρο, πολύ δύσκολους ρόλους έπαιξα. Μου λέει ο γιατρός, μα πόσα χρόνια θα παίζεις ακόμα; Του είπα ότι θα παίζω όσο μπορώ. Τώρα δεν το λέω. Μου αρέσει που είμαι εδώ, εγώ πάντα ήμουν της μοναξιάς. Πέθαναν όλες οι φίλες μου. Μου λείπουν η Αλίκη και η Ζωή, αλλά μην μου τις θυμίζεις, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτές».

Ενώ, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/10) ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη αποκάλυψη του πως ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και αυτοκτόνησε.

Λίγα λόγια για τη Νόρα Βαλσάμη

Σπούδασε χορό και ρυθμική στην Αίγυπτο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση σε μια παραγωγή του 1965, στην κωμωδία του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες, όταν ακόμη φοιτούσε στη δραματική σχολή. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία "Στεφανία". Τότε ήταν που της παρείχε και το συμβόλαιό της η Φίνος Φίλμς.

Μετά από μια πλειάδα ρόλων αποσύρθηκε από τις ταινίες το 1975 και ασχολήθηκε με το θέατρο αποκλειστικά. Ανάμεσα στις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε είναι "Ο Ματωμένος Γάμος" του Λόρκα, "Ένας Ιδανικός Σύζυγος" του Όσκαρ Ουάιλντ κ.ά.

Είναι σύζυγος του σκηνοθέτη Ερρίκου Ανδρέου με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι, την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος με το ψευδώνυμο Δημήτρης Μήκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share